Kurser

Jeg afholder/organiserer kurser i diverse redigerings software og workflow generelt. Som regel arbejder jeg med virksomheder og fagforeninger med 'skrædersyede' forløb og workflow implementering, men jeg laver også 1:1 træning."Superunderviser der forstår at undervise på en fed måde."

Lars E., Fotograf.“Final Cut Pro kurset hos Wiebe van der Vliet var effektivt og lærerigt. Jeg lærte at arbejde i FCP og fik de ekstra kompetencer, jeg ønskede til mit professionelle virke. Superdygtig underviser og perfekte faciliteter. Kan kun anbefales.”

Ulrik Boel Bentzen, Cinematographer.“Jeg ville lære redigering i FCP, for også at kunne arbejde med levende billeder. Wiebe van der Vliet leverede den perfekte undervisning og hele forløbet var en positiv oplevelse. Jeg fik faktisk mere med hjem end forventet.”

Colombus Leth, Fotograf.
Mine Kunder:


Aspit, Atea, DFF (Dansk Filmfotograf Forbund), Erik Bjørn og kompagni, FAF (film og tv medarbejdernes fagforening), Fødevarestyrelsen, Force Technology, Frederiskberg kommune, HK, Kastrup Lufthavn, Medielærerforeningen, Nordea, Ukirken, Vallerødskole i Rungsted.


De næste planlagte gruppe kursuser er:


Premiere Pro Advanced: d. 3., 4. og 5. november 2017. Underviser Michael Vogelius.

Davinci Resolve Advanced: d. 10., 11. og 12. november 2017. Underviser Wiebe van der Vliet.


De bliver afholdt i FAF regi. Det er muligt for ikke-medlemer at deltage.


Kontakt F.A.F for at høre nærmere om ovenstående kurser eller kontakt mig i forbindelse med andre ønsker.'Great editing skills...


will protect the director from suicide'


Sean Penn

Recent Presentation

'All that precedes editing...

is merely a way of producing film to edit.'

 

Stanley Kubrick

Copyright @ All Rights Reserved