Biografi

Wiebe

van der Vliet-van Trotsenburg

film klipper, post produktions konsulent, træner

BIOGRAFI


Jeg fik mit første super 8 kamera fra min bedstemor da jeg var otte år. Min far forklarede mig hvordan man kunne holde styr på de små strimler film, og hang dem fra en snor med klemmer. Da jeg fandt ud af, at jeg kunne ændre filmen bare ved at sætte de små strimler sammen i en anden rækkefølger, var jeg solgt.


Efter det Nederlandske film og televisie academy har jeg arbejdet som freelance klipper og klippeassistent på både hollandske og internationale spillefilm og dokumentar projekter.


Blandt de projekter jeg har arbejdet på var 'Antonia's line' af Marleen Gorris, som vandt den amerikanske Academy Award for 'best foreign film'. Jeg har klippet alle film, som bliver vist i Anne Frank museet i Amsterdam.


Siden 2002 har jeg boet i Danmark. Samtidigt med at jeg har arbejdet som freelance film editor, har jeg videruddanet mig og fået et pædagogikum. Jeg er Apple Certified Trainer i Final Cut Pro, har arbejdet på Københavns Tekniske skole og TV-Glad og undervist på Københavns Universitet.


Siden januar 2017 er jeg blevet full time freelance editor og har lokaler i Wildersgade Filmhus på Christianshavn i København.


Jeg elsker både at arbejde på små 'independent' niche film og 'big budget' produktioner. Det vigtigst for mig er historien og de mennesker jeg arbejder sammen med.


Jeg taler flydende dansk og klipper såvel i Final Cut Pro, Premiere Pro og Avid Media Composer.

'Great editing skills...


will protect the director from suicide'


Sean Penn

Recent Presentation

'All that precedes editing...

is merely a way of producing film to edit.'

 

Stanley Kubrick

Copyright @ All Rights Reserved